Connect with us

Uslovi korišćenja / Politika privatnosti

Korišćenjem portala Kliker.TV, njegovog sadržaja i bilo kog dela portala Kliker.TV automatski prihvatate aktuelne Uslove korišćenja i u potpunosti se slažete sa svim odredbama Uslova korišćenja.

Korisnici portala Kliker.TV su dužni da redovno čitaju Uslove korišćenja, te se smatra da su korisnici korišćenjem portala Kliker.TV, ili bilo kog njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim Uslovima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti i da ih prihvataju.

Korišćenjem portala Kliker.TV saglasni ste da portal Kliker.TV, ili bilo koji njegov deo nećete koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Portal Kliker.TV prikuplja informacije koje vas ne identifikuju lično, posredstvom kolačića. Politiku kolačića pročitajte ovde. Ove informacije se prikupljaju kretanjem korisnika kroz stranice portala, bez konkretne akcije korisnika.

Portal Kliker.TV ne prikuplja lične podatke, izuzev ukoliko prilikom posete našem portalu lično obezbedite ove podatke.

Portal Kliker.TV nije organizator nagradnih igara i igara na sreću, već portal informativnog karaktera koji prezentuje aktuelne nagradne igre sa direktnom vezom ka organizatoru nagradne igre i pravilima i uslovima učešća u istim.

Portal Kliker.TV ne učestvuje u procesu kreiranja i organizacije nagradnih igara, prikupljanju, selektovanju i odabiru dobitnika.

Portal Kliker.TV se nije i neće se smatrati odgvornim za način organizacije, uslove i način izbora dobitnika u nagradnim igrama koje prenosi. Sve objave na portalu Kliker.TV su prenesene u dobroj nameri, u izvornom obliku na dan objave nagradne igre na stranicama organizatora, i Portal Kliker.TV se ne može smatrati odgovornim za sadržaje veza koje se nalaze van portala Kliker.TV.

Podaci koje prikupljamo:

– Domen i IP adresa
– Vrstu browser-a i operativnog sistema pomoću kojeg je pristupljeno našem portalu
– Tačno vreme pristupa i dužinu posete našeg portala
– Informacije o stranicama koje posećujete
– Ukoliko ste linkovali naš portal sa nekog drugog sajta, adresu tog sajta
– Ukoliko nam sami prosledite informacije: ime i prezime i adresu elektronske pošte

Ukoliko odlučite da nam sami pružite informacije slanjem e-maila ili popunjavanjem formulara na našem sajtu, koristićemo te informacije samo kako bismo bili u poziciji da vam lakše pomognemo. Ne sakupljamo lilčne podatke ni za jednu drugu svrhu, niti ih obrađujemo, grupišemo, selektujemo i na bilo koji način editujemo. Takođe, ne kreiramo individualne profile od informacija koje nam dajete niti ih prosleđujemo nekim trećim stranama. Vaši podaci će biti dati na uvid nadležnim državnim organima samo ako smo zakonom obavezani da to učinimo.

Lične podatke koje prikupljamo putem našeg sajta odnose se na podatke koji se pikupljaju putem kontakt forme i forme za komentarisanje naših tekstova. Korisnik ove lične podatke svojevoljno ostavlja na našem sajtu. Portal Kliker.TV ne prodaje ili iznajmljuje vaše podatke drugim licima.

U skladu sa GDPR regulativom korisnik ima pravo da u svakom trenutku zatraži:
– trajno brisanje njegovih podataka iz naše baze ili email liste
– uvid o podacima koje je ostavio na našem veb sajtu

Kolačići

Kolačić je mali zapis koji web stranice koje posećujete deponuju i/ili čitaju iz memorije vašeg krajnjeg uređaja (kao npr. računara, prenosnog računara ili smart telefona) preko vašeg internet pretraživača. Kolačići takođe čine vaše interakcije sa internet stranicama sigurnijim i bržim jer pamte svoje postavke (na primer prijavu i jezik) tako što šalju podatke koji sadrže povratno na izvornu internet stranicu sa koje potiču (kolačići prve strane) ili drugoj internet stranici kojoj pripadaju (kolačići treće strane) kada ponovo posetite stranicu u pitanju koristeći iste krajnje uređaje. Na našem portalu postoje tri vrste kolačića: neophodni, analitički i reklamni. Saglasnost za korišćenje kolačića na vašem uređaju dajete prihvatanjem Politike kolačića.

Portal Kliker.TV

Portal Kliker.TV korisnicima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala Kliker.TV, ukoliko ne krše Uslove korišćenja.

Portal Kliker.TV se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice. Celokupan sadržaj portala Kliker.TV objavljuje se u dobroj nameri. Sve sadržaje portala Kliker.TV koristite na sopstvenu odgovornost i portal Kliker.TV se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem sadržaja. Pristup portalu Kliker.TV, kao i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama svih uzrasta.

Autorska prava

Portal Kliker.TV polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala Kliker.TV. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava – portal Kliker.TV, partneri, korisnici, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je portal Kliker.TV povredio vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Veze na spoljne stranice

Portal Kliker.TV sadrži veze (linkove) na web stranice koje se nalaze van portala Kliker.TV. Sve veze objavljene na portalu Kliker.TV  objavljene su u dobroj nameri i portal Kliker.TV se ne može se smatrati odgovornim za sadržaje veza koje se nalaze van portala Kliker.TV.

Završne odredbe

Portal Kliker.TVs zadržava pravo izmene Uslova korišćenja, bez bilo kakvog prethodnog ili naknadnog obaveštenja korisnika.

Aktuelne odredbe Uslova korišćenja portala Kliker.TV  nalaze se na stranici https://kliker.tv/uslovi-koriscenja/

Objavljeno: januar 2020.

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.