Ulje od kantariona

350.00 рсд

Kategorija:

Opis

Ulje od kantariona

Stara cena: Cena:  350,00 RSD

12345678910višeDodajte u korpu

Na zalihama

troškovi isporuke nisu uključeni

Napomena: Troškove isporuke (dostave) proizvoda snosi kupac i oni nisu uključeni u cenu proizvoda.
Kantarionovo ulje je moćno sredstvo za negu kože, dokazano deluje protiv strija, bora, akni i celulita. Ono ima široku primenu u lečenju ženskih bolesti, prirodni je je antidepresiv, koristi se za lečenje rana i opekotina, čireva, hemoroida, reume, gihta i mnogih drugih bolesti. Pročitajte više o njegovim benefitima i saznajte kako napraviti kantarionovo ulje, čaj, zdravu tinkturu i melem za vaše zdravlje i lepotu.
Spoljašnja upotreba podrazumeva pre svega korišćenje ovog ulja za negu lica i kose, ali i za lečenje hemoroida, vaginalnih infekcija i upala sluzokože. Takođe, kantarionovo ulje za opekotine je provereno sredstvo koje ubrzava oporavak kože. Ono u svom sastavu sadrži hipericine, tanine i flavonoide koji imaju protivupalno dejstvo, i kao takvo pomaže u epitelizaciji kože, a koristi se za lečenje ožiljaka, akni i strija.
 
Unutrašnja upotreba odnosi se na konzumaciju ovog ulja. Značajna je njegova primena i pomoć kod stanja kao što su depresija i anksioznost jer je kantarion prirodni antidepresiv. Ali treba imati u vidu da gospina trava može usporiti ili čak neutralisati dejstvo antidepresiva i sedativa koji se prepisuju za lečenje ovakvih stanja. Upravo zbog toga je neophodan oprez i prethodna konsultacija sa lekarom.

063249154 – Poručivanje telefonom Ponedeljak-Petak, 09,00-17,00

Tagovi:

ulje od kantariona, kantarion, gospoina trava

Napomena: Troškove isporuke (dostave) proizvoda snosi kupac i oni nisu uključeni u cenu proizvoda.Kantarionovo ulje je moćno sredstvo za negu kože, dokazano deluje protiv strija, bora, akni i celulita. Ono ima široku primenu u lečenju ženskih bolesti, prirodni je je antidepresiv, koristi se za lečenje rana i opekotina, čireva, hemoroida, reume, gihta i mnogih drugih bolesti. Pročitajte više o njegovim benefitima i saznajte kako napraviti kantarionovo ulje, čaj, zdravu tinkturu i melem za vaše zdravlje i lepotu.Spoljašnja upotreba podrazumeva pre svega korišćenje ovog ulja za negu lica i kose, ali i za lečenje hemoroida, vaginalnih infekcija i upala sluzokože. Takođe, kantarionovo ulje za opekotine je provereno sredstvo koje ubrzava oporavak kože. Ono u svom sastavu sadrži hipericine, tanine i flavonoide koji imaju protivupalno dejstvo, i kao takvo pomaže u epitelizaciji kože, a koristi se za lečenje ožiljaka, akni i strija. Unutrašnja upotreba odnosi se na konzumaciju ovog ulja. Značajna je njegova primena i pomoć kod stanja kao što su depresija i anksioznost jer je kantarion prirodni antidepresiv. Ali treba imati u vidu da gospina trava može usporiti ili čak neutralisati dejstvo antidepresiva i sedativa koji se prepisuju za lečenje ovakvih stanja. Upravo zbog toga je neophodan oprez i prethodna konsultacija sa lekarom.

POGLEDAJ PROIZVOD

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ulje od kantariona“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *