Propolis krema

400.00 рсд

Kategorija:

Opis

Propolis krema

Stara cena: Cena:  400,00 RSD

12345678910višeDodajte u korpu

troškovi isporuke nisu uključeni

Propolis krema – simbol snage i oštrine, istovremeno čuva zdravo tkivo i leči obolelo
Propolis krema napravljena je ručno na bazi voska, lanolina i propolisa u koju se dodaje alkoholna tinkura propolisa. Obzirom da je propolis prirodan antibiotik širokog spektra dejstva, krema ima jako antibiotičko i dezinfekciono, ali i analgetsko i imunostimulaciono dejstvo.
Krema je idealna je za lečenje različitih kožnih obolenja i negu rana koje teško zarastaju. Krema ima regenerativna, epitelizirajuca i dermatoplasticka svojstva.

Napomena: Troškove isporuke (dostave) proizvoda snosi kupac i oni nisu uključeni u cenu proizvoda.

063249154 – Poručivanje telefonom Ponedeljak-Petak, 09,00-17,00

Tagovi:

krema
vosak
propolis

Propolis krema – simbol snage i oštrine, istovremeno čuva zdravo tkivo i leči oboleloPropolis krema napravljena je ručno na bazi voska, lanolina i propolisa u koju se dodaje alkoholna tinkura propolisa. Obzirom da je propolis prirodan antibiotik širokog spektra dejstva, krema ima jako antibiotičko i dezinfekciono, ali i analgetsko i imunostimulaciono dejstvo. Krema je idealna je za lečenje različitih kožnih obolenja i negu rana koje teško zarastaju. Krema ima regenerativna, epitelizirajuca i dermatoplasticka svojstva. Napomena: Troškove isporuke (dostave) proizvoda snosi kupac i oni nisu uključeni u cenu proizvoda.

POGLEDAJ PROIZVOD

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Propolis krema“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *