Krema za obnavljanje kože

350.00 рсд

Kategorija:

Opis

Krema za obnavljanje kože

Stara cena: Cena:  350,00 RSD

12345678910višeDodajte u korpu

Na zalihama

troškovi isporuke nisu uključeni

Napomena: Troškove isporuke (dostave) proizvoda snosi kupac i oni nisu uključeni u cenu proizvoda.

Krema je napravljena od potpuno prirodnih sastojaka, voska, lanolina, maslinovog ulja sa dodatkom eteričnog ulja čajevca, po starinskom receptu, kao nekad kada su naše bake pravile kreme.
Eterično ulje čajevca ima antiseptička svojstva i deluje antibakterijski na bakterije, gljivice, viruse ali i protivupalno – sprečava nastanak infekcija, upala i akni, tako da se krema se može koristiti: za tretman problematične kože – akni, čireva, malih ranica, za tretmane različitih oblika dermatitisa i alergija na koži, tretiranje gljivičnih oboljenja, herpes virusa, bradavica, a delova tela, ublažava posledice opekotina i uboda insekata. Snažan kožni imunostimulans. Pogodna je i za decu da je koriste, ali pre toga proverite da li su alergični na pčelinje proizvode.

063249154 – Poručivanje telefonom Ponedeljak-Petak, 09,00-17,00

Tagovi:

med
krema
vosak
lanolin
čajavec

Napomena: Troškove isporuke (dostave) proizvoda snosi kupac i oni nisu uključeni u cenu proizvoda.Krema je napravljena od potpuno prirodnih sastojaka, voska, lanolina, maslinovog ulja sa dodatkom eteričnog ulja čajevca, po starinskom receptu, kao nekad kada su naše bake pravile kreme.Eterično ulje čajevca ima antiseptička svojstva i deluje antibakterijski na bakterije, gljivice, viruse ali i protivupalno – sprečava nastanak infekcija, upala i akni, tako da se krema se može koristiti: za tretman problematične kože – akni, čireva, malih ranica, za tretmane različitih oblika dermatitisa i alergija na koži, tretiranje gljivičnih oboljenja, herpes virusa, bradavica, a delova tela, ublažava posledice opekotina i uboda insekata. Snažan kožni imunostimulans. Pogodna je i za decu da je koriste, ali pre toga proverite da li su alergični na pčelinje proizvode.

POGLEDAJ PROIZVOD

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Krema za obnavljanje kože“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *